Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, April 04, 2008

Makanan Lagi

Ice cream ni Kak Basirah belanje. Tak pernah aku beli ice cream ni. Huhuhuhu. Mahal lah Ice Cream ni. aku, kalau beli ice cream, tak der lah mahal-mahal punya. Cukup lah sekadar cornetto tu je. Hahahaha. Tak koser aku nak beli memahal.

Cake ni aku makan masa kat Agency. Tapi, rasa tak puas sangat makan. So, kami pun meneruskan misi mencari kedai kek Orange Zone. Sekali, rupa-rupanya aku parking kereta kat depan kedai Orange Zone ni. Hehehehe. Sedap okeh kek die ni. So, lepas ni tak payah lah selalu beli kek kat Baker's Cottage dah. Boleh beli kat Orange Zone ni lah.

Blog aku ni asyik lah letak gambar makanan kan. Sampaikan semalam aku tak leh tengok blog aku sendiri. Nak tau sebab ape? Sebabnye, semalam dari pagi aku tak makan pagi. Konon nak tunggu sampai tengahari baru nak makan sedap-sedap. Sekali, tak tahan lorrrr.

No comments: