Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 01, 2008

Restoran Intai-Intai

Lama betul aku tak update blog. Busy yang amat lah. Dengan banyak keje nye, dengan tak der idea nye nak update. Adik aku dah bising-bising dah tanya bile nak update blog. Ok lah, aku update lah ni. Aku nak cerita hari ahad baru ni yang we all satu family bawak Kak Basirah gi makan kat Intai-Intai. Kitorang nak ke Intai-Intai tu sesat nye satu hal. Sabo je lah. Bukan sesat ape pun. Tapi, terlepas junction. Dah lah kena u-turn balik kat Flamingo Hotel.


Tempat makan die ok lah. Environment best sebab ade kolam ikan kat restoran tu. Makanan pun ok jugak. We all makan penuh satu meja. Huhuhuhu. Ikan 3 rasa die sedap sangat. Tapi, tak sempat snap gambar lah sebab dah selamat di makan. Nampak sangat memasing lapar kan.





Masa lepas makan, Si Syara ngan Paksu nye dok bergurau senda lah kan, Siti ambik gambar. Bile aku dah upload gambar kan, nampak benar lah ko ni gelap yer Paksu weh. Hahahaha. Syara pulak putih melepak habis. Bagai langit ngan bumi Syara ngan Paksu punya kulit. Tak per Umar, macho sikit gelap-gelap kan. Hahahaha. Gerenti Umar hangin jerk.




Kat sini aku nak share menu air ngan dessert yang pelik. Aku ngan adik aku dok gelak-gelak tengok menu nye tau.

Member aku kate ala-ala lucah pulak menu dessert ni. Hahahaha.

Menu air gabungan yang amat lah kelakar bunyi nye.

Masa nak bayar tu, Encik Bahar tuan empunya restoran tu ade kat kaunter. Aku pun cakap kat mak aku, nak ambik gambar ngan Encik Bahar tu tapi, segan giler nak cakap. Mak aku lepas tu, selamber je die pegi cakap ngan Encik Bahar nak ambik gambar. Sabo je lah aku tau. So, dapat lah ambik gambar ngan Encik Bahar. Korang ade yang tak kenal ke ngan Encik Bahar ni? Mesti kenal kot kan. Die kan PR student AF1.




Hensem tak budak lelaki yang belah kanan? Yang belah kiri yang pakai baju belang-belang tu sila abaikan yer. Nama budak ni Salsabil. Orang Thai. Anak kawan Kak Basirah. Mata die lawa sangat. Besar nanti mesti hensem tau. Bulu mata lentik.

No comments: