Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, April 05, 2008

Vacation kate nye

Petang ni aku nak pegi Tiara Beach Resort. Pegi pun bukannye nak bersuka ria pun. Pegi kena keje. Huhuhuhu. Tapi, tak kira, nak bersuka ria jugak. Dah lama dah aku rasa aku tak ikut ofis aku buat bengkel ke ape. Tapi, kali ni bukan aku yang attend bengkel. Tapi, bawak student attend bengkel. Tak kisah lah kan bawak student ke ape kan. Tapi, seriously lah kan, i need a vacation. Last pegi cuti-cuti Malaysia pun masa bulan 12 hari tu sekali ngan Ain ke JB. Ni dah bulan 4 dah pun. So, memang patut lah pegi vacation ni. Vacation lah sangat kan. Nak release tension lah kan. Sekali, pegi-pegi sane lagi tambah tension. Camane eh? Huhuhuhu.

So, aku tak der lah mengupdate blog ni yer dalam masa 3 hari. Macam lah aku selalu update blog pun kan.


Besar nye pool die. Ni yang buat aku teruja nak swimming ni.

No comments: