Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, May 25, 2008

Bengkel Pemakaian Tudung

Hari ni pagi tak der gi memane pun. Just dok kat rumah je. Bile dah petang baru keluar sebab ade bengkel pemakaian tudung. Memula, memang lah nak ajak mak. Tapi, orang yang hantar katil nak datang hantar katil lah pulok. Tu yang pada asal nye memang mak menggedik-gedik nak ikut. Tapi, tak dapek nak ikut. Kesian kat mak. So, kesudahannya, aku pegi sorang aje lah kan. Bengkel ni free of charge je.



Lepas bengkel pemakaian tudung tu, aku terus balik rumah. Malam pulak tak der keluar gi memane pun sebab nak menonton konsert akhir AF6. Sangat suka sebab Stacy juara dan lagu Nubhan giler best lah. Aku suka banget.

No comments: