Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 07, 2008

Blueberry Cheese Cake

Aku order Blueberry Cheesecake kat Kak Anna. Sedap nye lah. Tak dan balik rumah dah habis dah kat ofis. Huhuhuhu. Bagi aku, cheese cake kat Kak Anna ni sedap dan murah. Kalau beli kat orang lain mahal nye tatau nak cakap. Bagi aku, kalau mahal, baik beli kat kedai je.

Aku ade order jugak cuppies untuk birthday Azfar. Nanti lah eh aku update gambar cuppies tu.

To Kak Ina, harap mahap lah yerrrr, cheese cake ni sudah habis di balun oleh orang-orang ofis ku. Hahahaha. Nanti kite gi makan blueberry cheese cake kat Secret Recipe eh. Nina belanje ok tapi, belanje guna duit Kak Ina. Muahahahaha.



No comments: