Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 15, 2008

Borak Anak Beranak

Semalam, balik keje je aku masuk rumah lepak kejap tengok tv. Pastu, aku terus dok kat luar borak-borak ngan mak. Mak aku tengah tanam pokok orkid. Tapi, aku tengok je lah mak aku tanam. Aku tak tanam lah. aku ni mane lah reti bab-bab menanam pokok ni. Sampai kan mak aku cakap kat aku, aku ni memang lah tak leh duduk kat rumah yang ade kawasan yang luas. Kalau duduk kawasan yang luas pun kena ade tukang kebun sebab yer lah kan, aku ni tak minat bab menanam pokok bunga ni. Dalam pukul 6.30 petang, Syida lak keluar join aku ngan mak berborak kat luar. Nak dekat pukul 7 baru naik rumah. Aku siap suruh mak aku berposing lagi ambik gambar nak masuk dalam blog. Hahahaha. Mak aku pun ikutkan je lah kehendak anak die ni haaaa.






Bile malam pulak, sambung borak lagi. Kali ni, lepak kat bilik mak aku pulak. Kitorang adik beradik ni, memang akan dok lepak atas katil mak abah aku selagi muat. Tak kira ah bape ramai kat atas katil tu. Hahahaha. Sebab tu lah agak nye abah upgrade katil dari Queen ke King.

No comments: