Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, May 18, 2008

The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian

Petang tadi, aku pegi menonton The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian ngan adik-adik aku. Bagi aku, best lah cerita ni. Aku suka lah sangat ngan Prince Caspian ni. Lagi satu, aku suka sangat ngan King Peter.

Tapi, ade lah adegan lucu masa tengok Narnia ni. Hahhahaha. Bile ingat-ingat balik memang gelak sakan je tau. Cerita nye camni tau, masa kitorang sampai kat TGV, masa tu dah pukul 2 petang. So, Umar pegi lah jumpa kawan die nak ambik tiket. Tapi, kawan die tak bagi pun tiket. Die kate, meh ikut die. So, kitorang pun ikut je lah bontot die masuk kat pawagam nombor 5. Masa tu, tempat kitorang ade sorang cina ni tengah duduk. Then, kawan Umar tanya lah cina tu seat die kat mane. Cina tu jawab tempat die kat depan. So, die kena lah pindah dok kat tempat die. So,kitorang pun duduk lah sambil menonton. Tapi, dalam pada menonton tu, adik aku lah dok tanya aku ngan Umar cite ni cam nak habis je. Masa kitorang tengok, scene King Peter tengah lawan pedang Miraz. Aku ni mane lah tau nak habis ke ape ke kan. Aku ni mane lah tengok Narnia yang 1st punya kan. So, aku buat dek je lah. Umar dengan rasa tidak puas hati nye, terus call kawan die tanya. Rupa-rupanya kan, kitorang sudah salah pawagam lah pulok. Hahahahaha. Kelakar nye lah rasa. Mesti cina tadi tu menyumpah-nyumpah kitorang tau. Nasib baik jugak lah kitorang dok kat belakang sekali. Tak lah malu sangat. Hahahaha.

Lepas tu, kawan Umar bawak kitorang gi kat Pawagam nombor 7. Yang ni baru lah pawagam yang betul. Masa kitorang masuk tu, dah start sikit je lah. Nasib baik tak banyak lagi yang start.


Lepas habis tengok wayang, terus gi Body Shop untuk bershopping. Banyak betul aku borong barang kat Body Shop. Next entry lah eh aku post gambar barang body shop yang aku rembat.

No comments: