Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 08, 2008

Durian

Tengah malam semalam abah aku balik dari ofis, siap bawak balik durian. Aku yang dah nak terlelap dah ni terus bangun bile adik aku bagitau abah bawak balik durian. Sedap nye lah makan durian. Dah lama aku tak makan durian. Aku ingat adik aku yang call abah aku suruh beli durian. Rupa-rupanya memang abah yang nak beli durian pun. Tapi, aku tak leh nak makan banyak sangat lah durian. Dah lah dah tengah malam lagipun. So nye, aku makan 2 ke 3 ulas jer. Tak leh nak masuk banyak-banyak.


Gerenti lepas ni, mesti orang ofis kat Akademik 2 terliur nak makan durian. Hahahaha. Teruk betul aku ni. Suka buat Mak Buyung terliur. Dah lah diorang dah terliur nak makan Cheese cake. Mintak ampun yer Kak Aini. Hihihihi.

No comments: