Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, May 24, 2008

Si Budak Botak

Kan gambar di bawah ni aku suruh korang teka kan siapa artis yang aku bergambar sekali tu kan. Macam-macam jawapan yang aku dapat. Hahahahaa, ade yang jawab Anuar Zain lah, Hans Isaac lah dan bermacam-macam lagi. Abang aku lagi best. Telah memaksa rela aku untuk menunjukkan jugak muka artis ni. Huhuhu. Sabo je lah aku.

Gambar ni di ambik masa kat belakang pentas. Masa tu, si Fakri ni datang lah kat meja tempat kitorang duduk. Then, die tanya siapa yang nak bergambar dengan artis ni? Aku ngan Ain pun nak kate gedik pun tak lah. Tapi, beriya-iya lah jugak kan nak ambik gambar ngan die. Bukan senang aku nak jumpa ngan mamat ni pun. Yer lah kan, artis glamour kan.

Lepas tu, terus lah aku dengan Ain membontoti Si Fakri ni pegi belakang pentas. Hati ni tok sah cakap lah memang berdebar giler. Tatau lah sebab ape nak berdebar bagai. Hahahaha. Sungguh kelakar lah bile dok ingat-ingat balik. Cam poyo jer. Masa bertentang mata dengan artis ni, aduhai tatau nak cakap ape. Just senyum jerk pun. Tapi, si artis ni memang hampagas ok sebab gelakkan Ain sebab Ain terlanggar bidai yang warna putih tu.

Artis yang tersebut di atas ialah :

Kitorang cam tak sangka lah nak jumpa Mawi malam tu. Camera pun tak bawak tau. Nasib baik camera phone aku ade. Selebihnye, dalam kamera kawan Fakri. Nak bawak kamera celah mane pun sebab Fakri bagitau pun dah lewat. Aku ni mane lah bawak kamera ke mane-mane kan. Kira pegi dinner ni pun cam bidan terjun. Hahahaha. Dah sampai kat sane baru tau artis jemputan nye Dafi ngan Mawi. Tapi, dengan Dafi tak ambik pun gambar ngan die. Padahal dah ade kat belakang pentas dah.

No comments: