Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, May 09, 2008

Lawatan Sambil belajar ke Unit Percetakan

Petang tadi, aku ngan Kak Ika gi buat sessi lawatan ke Unit Percetakan, FSSR sebab nak gi ambik paper nak buat sijil untuk student. Merasa lah aku pegi unit percetakan yang bising itu. Memula nak ambik gambar tapi, baru teringat tak bawak phone lah pulak. Tapi, nasib baik Kak Ika bawak handphone. So, snap guna handphone Kak Ika je lah. Ngeri ok aku tengok encik Shaari potong kertas guna machine tu. Kalau silap perhitungan, boleh hilang jari wooo.




Cam lawatan sambil belajar je aku rasa semalam. Lawatan Sambil Belajar ke Unit Percetakan.

No comments: