Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 07, 2008

Little Penang Cafe

Semalam balik keje, aku telah berjumpa dengan Perempuan Ini. Lama gile tak jumpa Kak Ina. Yer lah kan, memasing bz je memanjang. Biase lah kan sessi perjumpaan kitorang ni memang akan berlangsung kat ikea. Memang tempat wajib lah. Macam dah tak der tempat lain nak jumpa. Bukan ape, rumah Kak Ina kat Kepong, rumah aku kat Sungai Buloh. So, kata sepakat di cari dan akhirnye, setelah di buat perbincangan, kitorang akan jumpa die ikea sahaja setiap kali perjumpaan sebab dah memang tengah-tengah antara laluan nak balik ke rumah masing-masing. Bagus kan idea kitorang ni. Kalau nak jumpa kat KL, malas lak nak meredah jem. Sangat tak koser ok.

Selalu nye kalau jumpa, kitorang gi makan kat cafe Ikea je kan. Tapi, semalam saje Kak Ina nak ubah selera. Die ajak gi makan kat Little Penang Cafe. First time aku makan kat Little Penang Cafe ni.






Lepas makan, gi Ikea balik sebab nak solat. Suka solat kat surau Ikea sebab selesa. Lepas solat, jenjalan dalam Ikea siap borak-borak sambil duduk-duduk atas katil ngan sofa buat cam rumah sendiri. Hahahhaa. Lepas borak-borak kat dalam Ikea, terus turun gi beli karipap ngan lepak-lepak kejap. then, lepas tu baru balik. Sampai rumah pukul 9 lebih. Sampai rumah borak-borak pasal perancangan masa depan ngan mak. Korang nak tau ape perancangan nye? Nanti-nanti lah eh aku bagitau. Hehehehehe.

No comments: