Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, May 23, 2008

Malam Kenangan D' Everest

Semalam lepas je balik keje, terus balik rumah Ain rehat-rehat kejap. Then, terus keluar rumah balik pukul 6 petang sebab nye nak ke Dewan Perdana Felda. Si Fakri ni pun satu hal lah. Dah lah bagitau last minit ade dinner malam tu. Tu yang kitorang ni pun memang lah tak sempat nak balik rumah masing-masing sebab kan jauh nak balik. Kalau balik, tatau lah pulak nak sampai kat Dewan Perdana Felda tu pukul berape. Dah lah semalam jalan nye sikit punya jammed. Tapi, dapat jugak lah sampai Dewan Perdana Felda pukul 7.30 malam. So, sempat lah nak solat maghrib before masuk dewan.

Sampai kat dewan tu, terus call Fakri sebab die yang tau arrangement kat mane yang kitorang akan duduk kan. So, dah dapat masuk, kitorang pun dapat tempat duduk kat area belakang-belakang kat dewan tu. Kitorang pun tak kisah lah dapat belakang-belakang pun. Dekat jugak lah dengan student law semua kan. Then, tengah kitorang dok borak-borak, Fakri datang kat kitorang suruh kitorang ubah tempat duduk. Duduk dekat sangat dengan meja VVIP yang dekat giler dengan pentas. Masa tu rasa seronok lah jugak sebab dah tau kan siapa artis jemputan nye kan. Hahahaha. Sape eh artis jemputan nye? Cuba teka?





No comments: