Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, May 31, 2008

Stress + Tension Giler

Disebabkan aku tension dan stress sangat-sangat, aku post gambar Digital Scrapbook je lah eh. Aku tak der mood langsung hari ni. Nak keje tak der mood. Nak blogging tak der mood. Asyik lah nak dok termenung mengenang nasib diri. Boleh? Huhuhuhu. Stress, stress. Malam ni Nor ajak gi Kota Kemuning sekali ngan Ain. Hopefully, boleh hilang lah stress aku malam ni. Aku kalau stress, nak retail therapy tak yah gi shopping semua ni. Cukup lah aku keluar ngan adik-adik or kawan-kawan aku. Masa tu, memang senang lah nak release aku punya tension ni. Tak sabar nye lah. Cepat lah malam.




Credit seperti biasa di SINI

Dan pada sesiapa yang berminat nak tempah custom digital scrapbook, boleh masuk

HIREME2SCRAP4U



No comments: