Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, June 12, 2008

Artis SEPI

Barisan pelakon SEPI

Marya, Sufi and Khalil



Ngan pakwe saya. Hahahahaha.

Ngan Mira Mustapha, Isteri Khabir Bhatia


Lawa betul Eja ni. Peramah lak tu.

Jumpa member lama. Dah glemer skrg ni yer ko Hafiz.


Eyzzah, Konah Yang Best and Kak Aemiey

Anyway, aku nak ucapkan thanks lah kat
Kak Tipah sebab sudi mengajak aku ni berada di dalam kelompok blogger untuk turut sama menonton preview sepi ni. Semalam lah jugak aku first time jumpa Kak Tipah ngan Konah Tiyut. Alahai, comei je Konah ni tau. Kelakar pun leh tahan jugak. Ade ke time tengah makan gi jerit kat Tony nak ambik gambar. Konah cakap camtu supaya Tony tak lari lepas tu. Hahahaha. Kelakar lah awak ni Konah. Tapi, aku tak letak lah gambar Tony kat dalam blog ni sebab aku dapat rasakan gambar tu akan menibulkan kontroversi. Hahahahaha. Kat mak aku pun aku tak berani nak tunjuk tau.

No comments: