Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, June 14, 2008

Birthday Celebration Kat Hospital

Ni Gambar gedik aku masa tu tengah lepak-lepak tengok Ezora kat dalam wad. Kitorang slamber je melepak atas lantai. Dah kerusi nye ade dua je kan. So, ape lagi, sesi melepakkan diri di atas lantai je lah yer kawan-kawan. We all sempoi jerk.

Ni gambar masa semalam kat hopital. We all celebrate birthday mak kat IJN. Mak dapat birthday present kereta from abah. Kereta biase-biase je sebab kan minyak dah mahal skrg ni. Beli kereta kecik-kecik sudah. Walaupun celebrate birthday mak kat hospital, we all adik beradik semua dah rasa cukup happy dah tengok mak ngan abah aku tersenyum gembira sebab anak-anak, menantu-menantu and cucu die ade sekali. Azfar sorang je yang tak der semalam sebab budak kecik tak leh naik wad after 6 petang. Ni baru je sikit gambar yang aku masukkan. Gambar penuh ade kat abang aku. Die tak emailkan lagi lorrrr.

No comments: