Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 27, 2008

Penang - Part 2

Petang kitorang turun gi swimming sebab Yaya sudah bising lah nak turun ke swimming pool. So, kitorang lah yang kena tengok-tengok Yaya kat swimming pool tu. Yer lah kan, abah Yaya tak bawak seluar untuk mandi lah pulak. Sabo je lah aku. So, kitorang lah yang kena. Lama betul aku tak swimming. Aku mandi kat area budak-budak je sebab dok melayan Yaya kan. Dah nak dekat pukul 7 baru beralih ke kolam untuk orang besar. Dalam betul kolam untuk orang besar. Tak enjoy sangat walaupun aku pandai berenang. Just main kat tepi-tepi je. Tapi, permandangan best sangat. Mengadap ke laut kolam renang nye.





Lepas dah puas mandi, terus naik bilik and siap-siap nak kuar gi makan pulak.

No comments: