Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, June 28, 2008

Penang - Part 4

Asalnye, aku and family pegi penang ni sebab nak attend satu lawatan ni. Lawatan ape biar aku sorang je lah yang tahu. Tak sedia lagi lah nak war-warkan kat sini. Kalau yang tahu tu senyap-senyap sudah lah yer. Bile dah pegi lawatan tu, sekali kan lah dengan bercuti bersama keluarga kan.





Lepas dah habis lawatan tu, terus kitorang balik hotel sebab nak kena ambik kakak ipar aku pulak. Then, lepas solat zuhur, terus keluar balik sebab nak kena ke Sunway Carnival Convention Centre sebab nak pegi Sambutan Ekslusif Hari Bapa pulak. Memang terkejar-kejar sangat dengan sesatnye. Memula ingatkan sambutan tu kat Hotel Sunway. Rupa-rupanya bukan dekat hotel Sunway. Tapi dekat Sunway Carnival Shopping Mall. Die gabung sekali Convention Centre ngan Shopping Mall.


Mak and Abah masa perarakan masuk VIP dan pasangan

Abang Azzam and Kak Ya

I Love U Abah

Muka happy abah yang dapat wallet kulit, Kain Songket and Frame yang ade kate-kate yang amat best tu



Jeles je aku tengok gambar ni sebab aku takder. Huhuhuhu. Mentang-mentang lah dok kat meja VIP, tak ajak dah aku bergambar ngan Puan Hajah Ramlah

Lepas dah habis majlis kat Sunway Carnival, terus bergegas balik hotel sebab nak swimming pulak. Nantikan kemunculan update aku part 5 eh. Kena buat by part lah sebab banyak giler nak update kalau sekali harung.

No comments: