Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, June 26, 2008

Wedding Diyana & Khalid

Hari sabtu lepas, sepupu aku Diyana yang kawin dengan Khalid masa bulan april baru-baru ni buat reception dinner kat sunway. Ni lah antara gambar-gambar masa majlis masa malam sabtu lepas. Enjoy ya. Kepada sedara mara ku yang menjenguk kat blog aku ni, kalau tengok gambar korang or family korang tak der, do email me ok. Nanti Nina akan bagi gambar u olls tu yer.





Korang kalau tengok gambar ni mesti pelik tengok aku pakai 2 baju kan. Ke korang tak perasan? Meh aku jelaskan situasi nye. Yang aku pakai baju merah tu reception belah petang untuk kawan-kawan pengantin. Yang aku pakai baju biru pulak untuk reception belah malam untuk family pengantin. Harus lah tukar-tukar baju kan. Takkan nak pakai baju same lak kan. Tak glemer lah weh.

No comments: