Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 23, 2008

Jom Shopping



Esok aku dah apply cuti siap-siap sebab nak pegi shopping kat Jusco Midvalley. Hajat di hati nak jugak lah merembat untuk diri sendiri. Tapi, tengok keadaan jugak lah yer. Bulan ni banyak giler nak pakai duit. Bulan 8 ni banyak betul aku nak gi berjalan-jalan. Next week aku nak gi Tioman ngan Ain & Noor. Lepas balik dari Tioman, tak sampai 3 hari, nak gi Sarawak pulak. Gi Sarawak for family vacation. Whole family kali ni pegi Sarawak. Tapi, tak whole jugak lah sebab Umar tak ikut. Die ade kelas ke mid term.

Nak pegi J Card Member sale ni sebab mak aku nak cari comforter. Comforter yang ade skrg ni dah buruks. Tu yang mak aku nak tukar tu. Tapi, tatau lah kan esok rembat comforter ke rembat ape yang lebih kan. Bukan leh caya perempuan-perempuan ni kalau bershopping. Huhuhuhu.

No comments: