Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 29, 2008

Keboringan & Kebengangan

Hari ni aku OT kena jaga kaunter untuk student PLK. Sangat bosan ok. Tapi, seronok jugak sebab tak der student sangat. Hahahaha. Tapi, aku bengang kena jaga hari ni sebab bukan aku yang jaga sebenarnya. Sebenarnya ade orang lain yang kena jaga. Saje je tau die nak lepas tangan. Huhuhuhu. Dah lah terlepas aku nak tengok EZORA tau. Tak per lah, demi nak menyedapkan hatiku, EZORA leh tengok online kat website TV3. Hahahaha. Di sebabkan aku bosan, boring dan bengang, aku pun upload lah scrapbook layout yang dah lama tertunggak.





Credit seperti biasa di SINI.

Dan pada sesiapa yang berminat nak tempah custom digital scrapbook, boleh masuk

No comments: