Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 13, 2008

Launching Scrappingchix

Pagi semalam tak der buat ape, just dok kat rumah je. Then, tengahari bersiap-siap nak pegi Naddy punya event. Naddy dah bukak kedai SCRAPPINGCHIX. MAsa we all sampai tu dalam pukul 1.30 tengahari. Tapi, kitorang lepak-lepak dalam kereta dulu. Segan pulak nak naik kat kedai Naddy awal-awal.



Tepat pukul 2 petang baru naik ke kedai Naddy. Ingatkan kitorang ni orang pertama, Sekali, ade lagi orang yang lagi awal. Masa mula-mula masuk Kedai Naddy tu, nampak sorang lelaki tengah duduk atas sofa. Tengok lelaki tu cam kenal jerk. Rupa-rupanya husband Kak Zia. At last, jumpa jugak dengan Kak Zia. Lepas dah borak-borak sikit, Kak Zia dah nak balik dah. But, before that, sempat jugak ambik gambar dengan Kak Zia.



Lepas Kak Zia balik, Wahdi ngan En. Arip pulak telah memunculkan diri. Terkejut den jumpa diorang kat Kedai Naddy. Selalunya aku dok baca blog diorang jer. Sekali, jumpa diorang kat kedai Naddy. Teruja lah jugak kan. Diorang datang snap-snap gambar. Lawa-lawa betul Wahdi ambik gambar. Tak lama lepas tu, diorang pun nak mintak diri nak balik. Kitorang ni jugak yang tak balik-balik. Before that, sempat snap-snap gambar ngan Wahdi and En. Arip.


After that, we all pun menjamu selera. Gambar makanan tak ambik yer sebab dok sebok makan kan sampai lupa nak ambik gambar. Makanan semua sedap-sedap. Cupcakes dan cakes yang Naddy sediakan tu semua sedap-sedap. Lepas makan, aku snap-snap gambar keliling kedai Naddy. Aku suka sangat lah konsep Kedai Naddy ni. Masa mula-mula masuk aku dah suka dah.

Skrg ni susah sangat nak ambik gambar Yaya. Asal aku nak ambik jerk, die tutup muka die. Tapi, boleh lak die bukak tangan tang kat mata die tu. Hahahaha.

Yaya kat depan Signage SCRAPPING CHIX



Then, pukul 3 petang aku mintak diri nak balik dah. Lepas tu, we all terus menuju ke Midvalley pulak sebab nak fetch Syida yang baru habis dating. Dating ke? Hahahaha. We all tak shopping pun just lepak kat mcd makan sundae ngan fries jerk.


Yaya dah pandai makan fries cicah sundae tau. Bukan aku yang ajar eh. Die yang buat sendiri

No comments: