Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 10, 2008

Photobook

Hari tu aku balik keje, adik aku tunjuk kat aku photobook yang die buat online. Die tempah kat PIXART. Kalau U ols berminat ke hape kan, boleh lah masuk web Pixart tu eh. Murah pun murah lah jugak die punya charge.

Cover Depan

Cover Belakang. Syida berlagak giler sebab ade gambar muka die biar lah kat belakang pun


Isi kandungan dalam photobook

Kak Ina, sila senyum yer. Muka Kak Ina pun ade masuk jugak dalam ini photobook


No comments: