Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 06, 2008

Yaya & Azfar Weekend Activities

Semalam petang, bawak Yaya ngan Azfar kat garden mak sebab nak buat photoshoot. Ni semua Auntie Sya punya idea lah. Tapi, sekejap je sebab banyak lah pulak nyamuk kat luar. Ni antara gambar yang sempat di snap.



Petang tadi pun sempat buat photoshoot jugak. Kali ni, photoshoot Yaya ngan abahnye buat aktiviti berlari ngan main tarik upih. Korang pernah tak main tarik upih? Seronok kan? Untuk pengetahuan korang semua, umah aku ni area kampung. So, ade lah mak aku tanam pokok pinang. Abang aku siap main lari-lari pakai kain pelikat lagi. Hahahaha. Yaya lah ni punya keje dok kerah abah die main lari-lari ngan die. Then, lepas main lari-lari diorang main tarik upih pulak.


Kereta mane nak pilih ni?

Run Baby Run

Peace, Ni lah kereta baru abah Yaya. Merah Mak Ngah Kan? Wan kate tak per lah abah orang muda leh ah pakai kereta merah mak ngah ni. Hahahaha.

Kereta abah pun 9887 tau. Kembar ngan kereta Mak Lang ngan Auntie Sya

Jom lari abah

Buruk beno orang tua main lari-lari pakai kain pelikat



Sekian sahaja yer aktiviti Yaya untuk aktiviti minggu ini. Enjoy the photos ok.

No comments: