Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 14, 2008

Bayar Saman

Hari ni aku dah start cuti dah untuk ke Sarawak malam ni. Pukul 10 pagi, aku dah keluar dengan Syida gi hantar atok kat rumah Mak Long. Atok nak balik Kelantan ngan Mak Long esok naik flight. Atok aku tu dah tak larat dah nak travel jauh-jauh naik kereta. Lepas tu, terus aku ngan Syida pegi MBPJ untuk menyetelkan saman parking kereta aku. Tapi, bukan aku yang bawak yer. Abang kesayangan aku yang bawak. Suka sangat masuk parking tak bayar. Kan dah kena kompaun. Padan muko. Abang aku yang kena saman, aku yang tolong bayarkan. Tolong bayarkan je lah kan pakai duit die. Sangat tak koser ok aku nak guna duit aku. Hahahaha.




Petang ni dalam pukul 5, dah nak kena gerak dari rumah. Driver abah hantar kitorang ke LCCT. We all satu family nak gi Sarawak. We all gi Sarawak ni sebab nak attend kenduri kawin adik ipar abang aku. Dah alang-alang pegi kenduri, terus lah cuti-cuti sarawak sekali kan. Tahun ni no overseas holiday yer. Holiday dalam negara sajork. Tengok lah tahun depan camane kan kalau ade rezeki lebih leh gi luar negara.

No comments: