Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 14, 2008

Happy 4th Birthday Yaya

Aku baru realize, yang aku tak buat lagi entry untuk birthday Yaya. Bawah ni gambar kek ngan gambar teddy bear yang paksu bagi kat Yaya. Yer lah kan, dok berebut teddy bear Auntie Sya je kan. So, paksu beli kan lah sekor untuk Yaya dengan harapan tak der lagi perebutan berlaku masa Auntie Sya nak tido. Hahahaha. Auntie Sya tu mane boleh tido kalau tak peluk Afi. Hahahhaa. Ape lah Auntie Sya ni, tak padan ngan tua tido peluk teddy bear lagi.

Kek Mickey Mouse ni Yaya yang request sebab before birthday die, sibuk dok cakap "Yaya nak kek Mickey Mauf". Hahahaha. Yaya tak reti cakap Mouse. Terus terkeluar Mauf. Hahaahaha.


No comments: