Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 30, 2008

Putrajaya Shangri-la

Petang ni abah ajak pegi check in kat Shangri-la Putrajaya. Dekat je kan. Saje je pegi anak beranak nak release tension ok. Last minute plan. Balik keje semalam Syida sms aku cakap abah ajak check in Shangri-la Putrajaya. Maybe sebab nak sedapkan hati kitorang yang tak dapat nak tido kat Cititel Midvalley. Sepatutnya kitorang pegi Cititel Midvalley petang ni after work sebab abah ade conference tapi, tak dapat pulak sebab tak leh nak extend.

So, petang ni kitorang yang tak kawin lagi ni ikut mak ngan abah check in kat Shari-la Putrajaya. Tapi, satu malam aje lah pun. Esok balik dah. Weekend getaway lah kiranya ni. Nak bercuti tak payah jauh-jauh. Dekat-dekat pun dah kira ok dah. Yaya pun ikut sekali. Syok nye.

No comments: