Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, August 31, 2008

Shangri-la Putrajaya

Kitorang bertolak dari rumah lepas asar. Lepas je solat asar, terus gerak ke Putrajaya. Sampai Putrajaya pun dah pukul 6 lebih. Lepas check in, terus lepak-lepak dalam bilik. Tak sempat nak bawak Yaya swimming. Bagi die mandi kat bath tub je petang ni. Esok baru turun pool ok.







Lepas maghrib terus siap-siap keluar nak pegi Alamanda pulak. Dah nama pun kat Putrajaya kan, pegi alamanda aje lah kan. Kat Alamanda tak beli ape-ape pun. Umar je lah yang beli baju melayu. Then, lepak kat Starbucks sebab Yaya lapar. Lepas tu, terus balik hotel balik. Hajat di hati konon nak tengok bunga api dari balkoni hotel. Tapi, rupa-rupanya tak der bunga api eh malam merdeka kat Putrajaya. Aku ingatkan ade lah bunga api kat Putrajaya ni. Huhuhuhu. Tengok kat tv aje lah.













No comments: