Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, August 30, 2008

Shopping

Semalam lepas ambik Umar, balik rumah kejap mandi-mandi and solat maghrib, terus keluar balik ke Gardens sebab nak pegi Isetan. Nak shopping seluar. Aku dah survey dah hari tu ngan Kak Ina seluar tu. So, pegi sane just cuba dan bayar jer. Sempat jugak aku sign up jadi member Isetan. Orang dah berduyun-duyun jadi member Isetan, aku ni baru terhegeh-hegeh nak jadi member Isetan.






Lepas shopping seluar, terus gi makan. Then, terus balik rumah. Tapi, azab nye lah nak keluar dari parking Gardens. Jem gile ok kat dalam tu. Nasib baik bukan aku yang drive. So, aku rileks je lah. Tapi, adik aku kate aku tak rileks sebab asal ade orang yang nak potong tak bagi signal je aku yang terlebih emo. Hahahaha.

No comments: