Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 05, 2008

Tagging Games

Hari ni aku mengalami sindrom writer's block lah. Tatau nak update ape. So, aku buat lah tag ni.

1. Kali pertama naik kapal terbang


Kali pertama naik kapal terbang masa tu darjah 3 nak masuk darjah 4. Masa tu cuti sekolah. Naik dari Penang ke KL. And naik sorang-sorang tau. Salute kat diri sendiri lah masa tu. Naik sorang tapi ade pramugari yang jaga lah masa tu.

2. Kali pertama ke oversea

Kali pertama pegi oversea masa tahun 2005. Masa tu pegi Bangkok jerk. Tak jauh mane pun. Pegi jumpa sedara mara kat sane sesambil bercuti.

3. Kali pertama duduk berjauhan dengan keluarga

Kali pertama duduk berjauhan ngan family masa aku sekolah kat kelantan. Tu pun tak sampai setahun. Then, aku balik duduk ngan family aku balik. Aku ngan abang aku yang nombor dua lah antara adik beradik yang tak pernah nak dok jauh dari family lebih dari setahun. Abang aku lagi lah tak pernah. Patut ah jadi anak kesayangan mak aku. Hampeh.

4. Ingin melancung ke

New Zealand

5. Favourite accessories

Rantai tangan

6. 4 Perkataan yg selalu disebut

*hampeh
*bengong
*Iskkk
*Tak der makna nye


7. Kalo ada duit *juta...juta...juta*

Nak bawak satu family round the world.


8. Siapakah yg akan di tag:(kalo rajin sila buat!)

My blog readers

No comments: