Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 15, 2008

Update From Sarawak

Kitorang bertolak dari rumah pukul 5 petang. Driver abah hantar sampai LCCT. Before that, abah suruh check dulu kad pengenalan bawak ke tak. Kalau tak bawak, naya jerk kena tinggal. Biler dah sampai LCCT, lepak dulu kat mcd. Abah ngan Abang Farid yang pegi check in kan. Semalam kalut jugak lah Kak Ya sebab die boleh pulak tak bawak kad pengenalan. Terpaksa lah die balik rumah sorang and beli tiket flight untuk esok pagi. Huhuhuhu. Kesian Kak Ya.

We all boarding pukul 7.40 malam and we managed to dapat tempat yang depan lah jugak. Kat dalam flight, kitorang semua makan malam siap-siap. So, bile dah sampai Sarawak, tak der lah menggagau nak cari tempat makan kan. Leceh je nanti. Baik pegi check in terus.



Kat dalam flight sempat lagi kitorang beli lipstik silkygirl. Hahahaha. Macam tak der benda lain nak beli. Hahahaha. Bukan ape, silky girl punya lipstik yang colourshine tu murah weh. 3 batang lipstik RM30 jerk. Aku tak kisah silkygirl pun silkygirl lah. Tak kisah lah mahal ke tak kan. Asal aku suka jerk. Siap pegi belakang

Alhamdulillah we all selamat sampai Sarawak dalam pukul 10 malam semalam. Lepas dah touch down kat airport, terus ambik teksi ke Somerset Gateway, Kuching.



Abah booking apartment 3 bilik tidur. Apartment die best. Best sebab ade wireless. Hahahhaa. Tak der lah. Bukan sebab wireless. Bilik die comel-comel jerk. Ruang tamu pun sedang elok je. Siap ade kitchen semua and barang-barang untuk memasak.






We all nak keluar ni nak gi kampung budaya. Nanti-nanti aku update lagi ok.

No comments: