Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 27, 2008

Balik Kampung

Skrg ni dah lewat giler dah ni. Tapi, aku tak reti-reti lagi ni nak tido. Dok sibuk packing baju and masukkan duit raya dalam sampul. Aku ni suka lah buat keje last minit. Nasib baik ade Bibik tolong kemaskan baju masuk dalam beg. Hahahaha. Baju kurung yang di bawa balik hanya lah baju kurung sahaja yer. Atok aku kan die bising lah kalau pakai jeans or seluar ni. Yesss, u can call my atok kolot ke ape ok. Tapi, die cam segan lah kalau orang kampung dok mengata kat anak cucu die. Atok aku kan mengajar orang Fardhu Ain ngan mengajar mengaji. Kitorang pun kena lah jugak jaga air muka atok same. Thats y lah tak leh nak pakai sesuka hati je bile balik Kelantan. Habis aku angkut baju kurung aku balik Kelantan. Bibik ni lah jugak yang tolong gue masukkan duit dalam sampul duit raya. Thanks bibik.


Ayu nye Bibik berkain batik. Hahahaha.


Sampul biru tu untuk orang tua. Sampul hijau tu pulak untuk budak

Esok petang aku and seluruh keluarga aku nak berangkat balik Kelantan dah. Tahun ni dua-dua abang-abang aku yang dah kawin turn beraya kat Kota Bharu. Penuh lah rumah atok nanti. Kebetulan tahun ni semua makcik-makcik and pakcik-pakcik aku balik. Tak dapat bayangkan camane penuh nye rumah atok aku tu nanti. Seronok nye.

No comments: