Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 11, 2008

Berbuka Di Auntie Juliet

Semalam aku berbuka puasa dengan geng bujang. Hahaha. Tiru ayat Yat. Tak per kan Yat. Kitorang gi makan kat Auntie Juliet. Sedap nye lah dapat makan bread pudding with ice cream. Tapi, tak habis pun sebab perut dah ketat. Dan semalam jugak aku try spring roll otak-otak ngan chicken wings. Sedap giler. Dan main dish seperti biase aku order Nemo fish and prawn grill. Sedap sangat.

Petang ni pulak ade berbuka kat Istana Kuda Emas. Korang tau tak Istana Kuda Emas tu ape? Go figure out yourself.

Updated @ 2.28 pm

Dapat sms dari abah.

Azzam, Ya, Farid, Ros, Che Pa and Yaya are invited for buka puasa with A*** S***** at Istana Kuda Emas today with us. Pls Confirm.

Che Pa tu sebenarnya Azfar. Kitorang panggil die Che Pa. Hahahaha. Wahhhh, sangat suka ok berbuka with one happy family. Lepas dah dapat sms dari abah, terus aku call Abang Azzam ngan Abang Farid nak confirm kan diorang boleh join ke tak. Diorang kalau dengar buffet ramadhan ni mane leh lepaskan peluang kan. Rezeki jangan di tolak, musuh jangan di cari dok.

No comments: