Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 13, 2008

Buka Puasa di Fakulti


Semalam balik dari keje, pegi lepak-lepak kat rumah Ain dulu. Aku tak terus balik rumah sebab nye ade majlis berbuka puasa anjuran student. So, lepak-lepak sempat lah tengok drama liang lahad kat Astro Ria kalau tak silap.

Lepas dah habis tengok drama tu, terus gegas ke office pulak. Then, sementara tu lepak dulu dalam office kat level 4. Then, nak dekat azan baru naik kat tempat makan. We all bukak puasa makan kurma, kuih ngan minum air je dulu. Lepas tu, solat maghrib. Lepas solat maghrib, baru lah makan berat sikit. Diorang bagi kitorang makan nasi beriyani Azira. Sedap. Memang nasi beriyani Azira ni my favourite lah. Memang sedap sangat. Tapi, makanan dah siap bungkus-bungkus lah. Si Akram siap cakap kalau mak die tau die bukak puasa makan nasi bungkus, menangis mak aku ni. Hahahahaha. Bengong jerk.

Kat bawah ni gambar-gambar sekitar majlis berbuka puasa semalam. Lan sibuk je suruh aku ambik gambar die banyak-banyak and letak dalam blog. Orang giler glemer nama nye camtu. Hahahaha.




Aku balik rumah semalam, aku tengok bilik aku dah macam tongkang pecah. Cam tongkang pecah ke eh? Hahahaha. Tapi, bersepah giler bilik aku. Ni semua kes mak aku lah bagi rak yang selalu aku letak buku tu kat kawan die sebab mak aku nak beli rak buku baru. Nak beli yang moden sikit. Huhuhu. Tapi, kesian aku kan bilik bersepah cam bilik stor dah rupa nye haaaa.

Agak-agak nye lah kan, buku-buku cerita aku ni kalau buat cam payless pun ok gak kan? Tapi, sayang wooo. Hahahaha.

Lepas sahur and solat subuh pagi tadi, terus gigih mengalihkan buku-buku cerita ke satu sudut tepi dinding. Baru lah nampak kemas sikit kan. Sikit je lah yang kemas nye. Hahahaha. Sekarang ni nak kena fikir nak buat tema ape bilik tidur aku ni haaaa.

Kemas dah


Semua buku-buku telah di letakkan di sudut dinding sementara nak tunggu nak beli rak buku baru.

No comments: