Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 25, 2008

Direction Untuk Ke William

Di sebab kan ramai chatters ngan blogger yang nak tau William punya kedai ni kat mane. Terus aku ni gigih lah mencari map nak ke William ni. Tapi, malang nye aku tak jumpa ah peta. Yang aku jumpa pun direction bertulis dalam website Geng jurnal.

So, ini die eh direction nak ke William. Good luck eh mencari jalan nak ke William.

Dari LDP, pastikan stesen LRT Kelana Jaya berada di sebelah kanan. Maintain dlm lorong kiri. Ada barisan rumah kedai dgn restoran cina besar kat belah kiri korang.


Ambik susur kiri ke Jln SS 23/8 selepas dari barisan rumah kedai tu. Jumpa traffic light pertama, jalan terus. Jumpa traffic light kedua, belok kiri ke Jln SS 26/2. Korang akan nampak Sekolah Kebangsaan Taman Megah kat sebelah kanan korang.

Jalan terus sehingga korang nampak 7-Eleven, belok kanan ke Jln SS 26/9.

Jalan terus lg dan korang akan nampak barisan gerai di sebelah kiri korang. Rumah kedai dgn restoran cina berada di sebelah kanan korang.

Williams ada kat belah kiri korang, kedai di tengah yg ramai org tgh makan2 dgn gelas minuman besar berisi air warna ungu.

Tempat parking adalah standard, di tepi jalan yg korang rasa selamat dan dekat utk menapak ke kedai tu.

Sumber : Geng Jurnal. Tapi, aku dah ubah ayat ikut citarasa aku. Hahahaha.

No comments: