Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 22, 2008

FM Modulator & Rak Buku Baru

Balik keje tadi terima parcel dari Nadiah Khair punya husband. Adik aku beli FM modulator dari die. Almaklum je lah kan, nak balik kampung harus lah ade FM modulator kat dalam kereta kan. Baru best nak dengar lagu. Boleh masuk macam-macam lagu dalam pendrive. Tak yah sibuk-sibuk nak burn banyak-banyak cd. FM Modulator ni Siti punya. Tapi, harus lah aku tayang kat blog ni kan sebab nye parcel ni nama aku. Hahahaha. Aku ingat nak beli satu lah letak kat dalam kereta. Aku rasa, orang lain dah lama dah guna FM modulator. Kiotorang ni jugak lah yang baru terhegeh-hegeh nak pakai benda alah ni haaaaa.

Lagi satu, rak buku aku dah sampai. Malam lepas berbuka, terus dengan gigih nye kemas-kemas dan susun buku letak kat rak. Baru lah kemas sikit. Tak der lah sesak sangat aku tengok. Tapi kan, bile dah letak kat rak buku kan, nampak cam sikit jer buku-buku aku ni haaaaa.

No comments: