Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 23, 2008

Iftar hari ke 23

Hari ni Aku ngan Ain kena balik lewat sebab kena jaga Kaunter PLK. Nama je jaga tapi, sorang student pun tak der datang berurusan kat kaunter. Tension aku ngan Ain kena jaga dari pukul 5 sampai 6.30 petang. Tapi, demi tugas, terpaksa lah jaga jugak kan.

Bile jam dah menunjukkan pukul 6.30 tepat jer, terus lah kitorang bergegas ke SACC Mall sebab Nor dah tunggu kitorang kat sane. Hari ni kitorang berbuka kat Secret Recipe. Aku makan Tom Yam Kung. Tak berape nak sedap sangat lah. Lepas berbuka makan masing-masing punya makanan, we all order satu slice kek je sebab kenyang yang amat. Pastu pulak, dapat free vanilla ice cream. Lepas habis makan, gi jalan-jalan tapi tak der ape yang menarik. Nak cari tudung, tapi, tak der pulak kaler yang aku nak. Then, terus balik rumah.





No comments: