Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 01, 2008

Tershopping

Kan aku keje kan hari ni. Aku masuk keje pukul 9 pagi. Pukul 2 petang aku dah menggedik nak balik. Huhuhuhu. Tak tahan lah nak dok ofis sehari suntuk. Bosan nak mampus. So, bile dah keluar ofis tu aku pun ajak lah Ain keluar gi tengok handbag kat Jusco Bukit Raja. Tapi, tak der satu pun yang aku berkenan handbag kat situ. Hari tu Dayah ngan Kak Ika beli lawa je aku tengok. Bile tengok banyak-banyak ni, cam tak berkenan satu pun. Ok, save dah duit aku di situ.

Lepas tu, keluar Jusco, singgah lak kat Vincci. Sekali, aku accidently terbeli ok one wedges ni. Comel dan cute sangat wedges yang aku beli tu. Yer lah kan, wedges yang comel dan cute hanya lah untuk orang yang cute dan comel sahaja. Hahahahaha. Perasan je lebih ok.

Lepas tu pulak, masuk pulak MPH. Terbeli lagi dua buah novel. Lately ni, aku suka sangat teraccident terbeli buku tau. Hahahaha. Accident lah sangat kan. Tapi, tak baca-baca. Adik aku ni lah die dah giler ngan novel HLOVATE. Kopak lagi aku. Hahahahaha.

No comments: