Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 23, 2008

Welcome To The World Baby Naili

Tadi aku, Kak Ika, Ain ngan Dayah isi borang keluar dua jam and pegi melawat Jila and her baby Boy, Naili kat PPUM. Jila baru lepas bersalin semalam. Die kena caeser. Sepatutnya boleh nak bersalin normal tapi, baby dah lemas and jantung die dah lemah. So, terpaksa lah caeser.

Masa nak ke wad bersalin tu punya lah jauh nak berjalan. Sakit kaki aku ni haaaa. Lepak-lepak kejap, tak lama lepas tu family Jila from johor pulak sampai. So, kitorang pun beransur lah dulu nak dekat pukul 1.30 petang tu. Masa on the way balik ofis, boleh pulak Ain, Kak Ika ngan Dayah tido dan berdengkur. Hahahaha. Berdengkur tu aku tambah. Sedap-sedap je diorang tido. Aku ni jugak lah yang kena bawak kereta. Hahahaha. Padan muko.

Sampai ofis dalam pukul 2 lebih. Nasib baik boss tak marah.


No comments: