Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 10, 2008

Birthday Dinner at Swensen's

Lepas je balik dari Raub, terus hantar diorang balik. Aku pulak terus balik rumah dan rehat-rehat sebab malam nanti nak keluar dinner kat Subang. Penat giler aku rasa. Sempat lah aku tido kejap. Hilang lah jugak rasa pening kepala semua. So, lepas maghrib terus bersiap nak ke Subang. Tempat pilihan untuk October Birthday Dinner ialah Swensen's, Subang Parade. Banyak dah aku tengok review kat internet kate makan kat swensen's sedap lah ape lah kan. So, y not give it a try kan. Aku dah siap buat booking semua dah. Sampai sane je terus duduk je.

Sementara tunggu Abang Farid and Abang Azzam sampai, we all tengok-tengok dulu menu. Tatau nak order ape. Semua menu nampak sedap. Huhuhuhu. So, kesudahannya aku ambik salmon. Ape tah nama menu die. Tapi, sedap sangat.






Ice Cream cake Swensen's sangat lah sedap. Huhuhuhu. First time ni aku makan ice cream cake. Hahahaha. Tah ape-ape jer. Orang lain dah berkurun lama dah makan ice cream cake ni. Aku ni baru lah terhegeh-hegeh nak makan ice cream cake. Hahahaha.

Lepas dinner, terus balik rumah. Balik rumah, terus tido sebab mengantuk giler rasa.

No comments: