Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 24, 2008

You're Cordially Invited To....

This is sticky post.Do scroll down for my other entries..TQ

My Hari Raya Open House yer. Pada kawan-kawan sekolah aku yang ade baca blog ni ke, sahabathijjaz dulu ke, blogger yang teringin nak jumpa aku ke kan, anda semua dialu-alukan untuk datang open house aku, harap boleh lah email kat aku yer kalau nak datang. Bile dah email baru aku bagi map ok. Bahaya kalau publish alamat ngan map nak ke rumah aku kat blog ni. Lagi pun senang lah aku nak estimate berape orang yang nak datang kan. Senang nak sediakan makanan berape banyak kan. Takut tak cukup pulak makanan.



Email aku : eyzzahbatrisyia@yahoo.com

No comments: