Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, October 05, 2008

Happy Birthday To Me

Hari ni 5 oktober bersamaan 5 Syawal birthday aku yang ke 27 tahun. Hehehehe. Rasa cam tua je dah 27 tahun. Moga-moga dengan kedatangan syawal ni akan bertambah berkat lah hari lahir aku tahun ni. Terima kasih kepada yang sampai kan ucapan pada aku melalui SMS, MMS, Email, Friendster, Myspace, Facebook dan macam-macam lagi lah.

Hadiah birthday tahun ni tak tahu lah nak mintak ape. Nak mintak cash ke nak mintak barang eh? Kalau mintak barang dapat satu je. Kalau mintak cash, macam-macam benda boleh buat. Huhuhuhuhu. Nanti-nanti lah fikir lagi. Tak per, take ur time. Hehehehe.

No comments: