Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 06, 2008

Ikea

Hari ni after work terus balik rumah. Then, after maghrib terus keluar ngan Abah, Mak and Syida sebab nak gi Ikea. Actually, pegi Ikea nak cari botol jer pun. Tapi, tau je lah kan, rambang mata. Kalau boleh semua nak. Dari beberapa bijik botol untuk letak gula, kopi, teh, terus beranak jadi bermacam-macam benda di grab kat Ikea tu. Hahahaha. Sabo je lah yer.

Masa tetengah syok shopping, terserempak lak dengan Nubhan. Sekali tengok cam anak cina. Aku tunjuk kat member aku, die kate nasib baik smart. Kalau tak smart dah rupa cam apek jual kangkung. Hahhahaa. Ni bukan aku cakap yer. Ni kawan aku cakap. Hahahaha. Lawak lah. Peramah lak tu si Nubhan ni. Die datang Ikea ngan kawan die. Nubhan datang kat kitorang sebab nak ambik gambar. Hahahaha. Boleh ke camtu? Ape ko ingat ko glemer sangat ke Eyzzah sampai Nubhan nak ambik gambar ngan ko. Hahahaha. Lawak lawak.




Masa kat dalam Ikea tu, terserempak jugak dengan Watie Elite. Kurus nye lah Watie Elite. Die dengan anak die rasa nye. Comel sangat anak die. Tak sempat nak panggil die ajak bergambar. Cepat benar die jalan. Sedar-sedar je dah tak nampak dah kelibat die.

Lepas tu, lepak makan karipap. Then, terus balik rumah. Esok nak keje.

No comments: