Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 21, 2008

Makan-Makan Kat Rumah Kak Zainah

Semalam masa lunch Kak Zainah ajak datang rumah die, die ade buat makan-makan sikit untuk kitorang. Kitorang kuar awal setengah jam. Alaaaa, setengah jam aje. Bukan nye sejam kan. Saje je kuar awal sebab takut nanti balik ofis lewat. Hahahaha. Alasan yang kukuh kan. Aku, Ain ngan Kak Ika orang yang paling awal sampai kat rumah Kak Zainah. Makanan kat rumah Kak Zainah semua sedap-sedap. Kak Zainah buat nasi tomato. Sedap sangat. Rempeyek pun sedap. Memang akan ku tempah untuk open house nanti. Huhuhuhu. Gambar makanan tak sempat nak ambik sebab masa aku nak ambik gambar jer, dah berbondong-bondong bebudak ofis sampai. Tak koser nak ambik gambar. Lagi pun segan ngan husband Kak Zainah sebenarnya.

Masa kat rumah Kak Zainah, Haikal pun ade sekali. Comel nye lah Haikal ni tau. Tak nangis tak ape. senyap je die walaupun bukan mummy die pegang. Mummy die tengah makan masa kitorang pegang ni. Muka maintain je Haikal ni tau. Geram tengok. Kat bawah ni gambar Haikal masa baru satu hari and skrg ni dah nak masuk 5 bulan. Mulut die tu aku geram sangat rasa nak cubit-cubit. Hahahaha. Selamber je nak cubit anak orang tau. Hahahaha.

No comments: