Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 31, 2008

Mari Menonton Wayang

3 tontonan wayang in one week. Hahahaha. Tak pernah lagi aku buat keje camni. Seminggu aku leh tengok 3 cerita.



High School Musical ni aku pegi tengok ngan adik-adik aku. Masa tengok ni modnight show esok nye Deepavali. Mula-mula nak tengok awal lagi tapi, disebabkan oleh buat open house tu kan, terpaksa tengok lewat sikit. Selalunye, kalau cerita favourite ni seawal hari pertama lagi dah pegi tengok kat wayang cam Harry Potter tu kan. Tapi, nak wat camane kan. Tengok hari pertama ke, hari last ke, tetap sama jugak kan.



Ok, call me fanatic ok. Hahahaha. Fanatik giler aku. Lagi pun aku suka lah bekas air ni. Huhuhuhu.

Cerita Tipu Kanan Tipu Kiri ni pulak pegi tengok sekali ngan member-member serumah Ain. Memula ingat kan cerita ni boring dan bosan. Tapi, lawak giler ok. Hahahaha. Pecah perut ni gelak.


Cerita Budak Kelantan ni pulak aku nak gi tengok malam ni dan harus lah aku angkut sekali geng Kelantan kan. Hahahaha.

No comments: