Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 24, 2008

Shopping

Semalam after work keluar kejap pegi Jusco Bukit Raja sebab Azizi nak gi beli jacket idaman kalbu. Disebabkan kereta mamat ni kat dalam bengkel lagi kan, so, aku lah yang kena bawak die and of coz lah aku kena angkut Ain sekali sebab Azizi bukan muhrim aku wooo. Hahahaha, Apahal tetiba ko baik ni eyzzah? Baik ade makna ke?

Ni makanan yang kitorang makan semalam. Tiga-tiga makan menu yang same. Dah tak kuasa nak fikir nak makan ape. So, for the first time lah aku makan seafood curry laksa. Sedap dan banyak betul mee ngan seafood die. Tak terlarat aku nak habiskan semua. Tak habis pun aku makan. sengkak rasa perut.

Azizi sangatlah sengal baru belajar nak makan mee pakai chopstik. Hahahaha. Tah ape-ape je mamat ni. Orang ambik sekali banyak. Tapi, die kepit-kepit mee tu dapat dua helai mee je. Helai ke eh orang panggil? Hahahaha. Lantak lah labu. Ape-ape je lah.

Balik dari Jusco, singgah Tesco pulak sebab nak beli cheese untuk masak hari sabtu ni. Then, terus balik rumah. Sampai rumah je, orang yang pasang khemah tengah pasang khemah kat luar rumah. Before that, aku dah pandang ke arah rumah jiran aku, dan hati aku ni dok lah tertanya-tanya bile pulak lah makcik ni nak pasang khemah sebab rumah jiran aku ahad ni ade kenduri kawin. Tapi, bile aku pandang ke rumah aku, dah ade org pasang khemah. Hahahaha. Excited sehhhh. Ni anak sape nak kawin ni sebenarnya ni? Confuse kejap. Hahahaha.

No comments: