Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 08, 2008

Tengok Wayang


Lama nye rasa tak update blog. Bukan ape, tak der masa rasa nak update blog. Nak kate busy, tak busy. Tapi, tatau lah mood nak update blog tak datang lah. Nak kena tunggu ade mood dulu baru leh nak update. Hari ni aku tido umah Ain sebab malam nak gi tengok wayang. Ain ajak tengok Mamma Mia. We all janji lah nak tengok wayang. Aku ngan Ain, Nor ngan member die. Tapi, last minute kawan Nor cancel pulak nak jumpa Nor sebab die migrain. So, bertiga je lah we all ke Sunway Pyramid. Lepas dah ambik tiket wayang, baru lah kawan si Nor ni bagitau die on the way gi Sunway Pyramid nak jumpa Nor sebab Nor kelentong die bagitau Nor datang Sunway Pyramid sorang. Hahahaha. Lawak-lawak. So, Nor pun bergegas lah cari lagi satu tiket wayang. Nasib baik lah sebelah Nor ade lagi satu tempat kosong. Memang rezeki kawan Nor tu lah nak tengok Mamma Mia.




Lepas tengok wayang, terus balik sebab esok nak keje. Mamma Mia best tau. U all pegi lah tengok eh. Memang best sangat. Tapi, banyak nyanyi-nyanyi lah citer die. Tak bosan. Asyik lah nak gelak.

No comments: