Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, November 06, 2008

Batik Day

Semalam adalah hari batik untuk semua kakitangan kerajaan. Ain mintak tolong aku ambik gambar die nak letak kat PC ofis. Al-maklum je lah kan, mek tu pakai baju batik baru. So, nak lah ambik-ambik gambar kan biar glemer sikit. Aku suka sangat pattern batik Ain. Jeles ok ngan baju batik die. Corak die lawa sangat and ade macam-macam colour. Then, tengok lah harga nye pulak kan. Harga untuk pegawai-pegawai. Hehehehe. So, dah alang-alang ambik gambar die sorang, kitorang pun sibuk-sibuk lah jugak ambik gambar. Hehehehe.


No comments: