Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 18, 2008

Cupcakes

Hari ahad after work pegi OU sebab abah nak gi Docker's nak beli seluar. Sekali, butik die tengah renovate lah pulak. Then, terus gi Jusco nak redeem point. Then, pegi Ikea pulak sebab abah nak beli shoe rack.

Lepas balik dari Ikea, singgah rumah Shila untuk ambik cupcakes pulak. Hari tu die ade buat promo kat blog die. Aku dapat lah order sekotak cupcakes die. Aku suka cupcakes Shila sebab tu aku repeat order. Cupcakes ni tak der theme yer sebab ianya promo kan. Just flowery je lah. Aku tak kisah maaaa tak der theme pun asal sedap jer.

No comments: