Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, November 10, 2008

Good Bye Ila

Hari ni aku tak keje sebab nak gi KLIA hantar Ila. Tapi, tetap kena bangun awal cam hari bekerja jugak. Hari ni Ila gi Sabah untuk meneruskan cita-cita die sebagai ustazah. KPM hantar die kat sane. Kalau aku, aku tak tau lah nak pegi ke tak. Aku ni mane lah biase kan nak dok jauh-jauh ngan family. Tapi, kalau dah kawin kena jugak terima hakikat kan kena dok jauh ngan family. Ape aku melalut ni weh. Masuk bab kawin lah pulak kan.




Before sampai KLIA, we all berenti breakfast dulu kat Dengkil. Then, baru lah ke KLIA. Memula ingat nak surprise kan Ila. tapi, we all cari die tak jumpa lah pulak. Terus lah call. Dah tak jadi surprise dah. Sabo je lah aku. Masa we all sampai tu, Ila tengah check in barang-barang die. Nasib baik barang-barang die tak berat. Semua sekali dalam 17 kg jerk. Kalau tau 17 kg bawak lagi banyak-banyak barang. hahahaha.

Lepas dah borak-borak, terus gi jumpa mak Ila pulak. Diorang tengah lepak kat KFC. kitorang telah dipaksa untuk makan ayam. Huhuhuhu. Dah lah kenyang lagi weh. Kena paksa makan pulak tu. Makan je lah kan. Karang Mak Ila terasa pulak. Lepas makan, nak dekat pukul 1 pegi balik tempat memula berkumpul sebab dah tiba masa untuk check in dah. Ila tak nampak sedih langsung weh. Hahahhaa. Bukan ape, lepas 3 minggu boleh balik semenanjung sebab cuti sekolah. Tapi, tambang sendiri lah yer.

Lepas balik dari KLIA, terus pegi perodua service centre nak hantar kereta Siti gi service. Kena lah tunggu sejam. Tak lama lepas tu, Noor join kitorang kat pusat servis. Kesian noor, selsema yer. Hehehehe. Tengok lah muka Noor tu, muka budak tak sihat tapi sempat lagi menggedik. Hahahaha.

Lepas dah settle servis kereta, terus pegi Sunway Pyramid but before that tinggal kereta Noor kat Tesco Extra. Malas nak bawak kereta banyak-banyak gi sane. Lepas parking kereta, terus hala ke Sunway Pyramid. Alhamdulillah jalan tak jem sebab bukan time orang balik keje lagi kan. Tapi, nak cari parking sikit punya susah lah kat Sunway Pyramid. Bengang je aku rasa.

Memula ingat nak tengok wayang. tapi, citer yang kitorang nak tengok tu dah habis tayangan. So, lepak kat Laksa Shack je lah yer. Tak der keje memasing. Ambik gambar je lah. Hahahaha.


Lepas tu, terus balik rumah. Penat ok. Rasa cam bekerja jer rasa.

No comments: