Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, November 09, 2008

Happy 1st Birthday ryan

Hari ni pepagi buta dah bangun sebab hari ni nak kena attend birthday party Ryan kat KGSAAS Shah Alam. Sepatutnya aku keje today. Tapi, aku kaw tim lah dengan Ain kan. Aku masuk lewat sikit maaaa. Biler dah siap-siap tu, terus gi Prima ambik Yaya. Lepas ambik Yaya, terus pegi ofis sebab nak hantar makaroni bakar kat bebudak ofis. Then, baru aku terus ke KGSAAS. Sesampai kat sane, terus nampak baloon.


So, memang dah agak lah tu tempat birthday Ryan. Masa nak turun tangga tu, terserempak dengan Mama Ryan. Mama Ryan sangat lah peramah. Dah lah aku first time ok jumpa ngan Mama Ryan. Bile Emma dah peramah, yang aku ni tak der lah kekok sangat nak borak kan. Then, terus diorang suruh aku makan. Makanan banyak ok. Dan semua pun aku makan. We all lepak makan-makan kat tepi pool. Yaya siap cakap ape tau. Alaaaaa, rugi nye tak bawak swimming suit. Hahahaha. Ade-ade je Yaya ni tau.
Lepas makan-makan, ayah Emma siap tiup wisel nak panggil untuk potong kek. Jelly yang di ganti kek tu adalah sangat comel tau. Yaya siap tanya aku ape tau, ape nama baby yang sambut birthday tu? Aku pun jawab lah Baby Ryan. Minah kecik ni siap sebut balik ape tau, haaaaa, baby lion. Hahahaha. Ape-ape tah Yaya ni. Pelat betul.

Then, tiba masa nak ambik gambar beramai-ramai lak. Segan lak aku rasa sebab semua yang ambik gambar tu semua mommies blogger. Aku sorang je yang tak. Huhuhuhu. Tapi, Emma kate selamber jer. Hahaha. so, aku pun join lah sekaki ambik gambar beramai-ramai. Walaupun aku bukan mommies blogger, tapi, aku kan blogger. kira boleh lah jugak nak geng kan.



Lepas dah habis sesi ambik gambar, sesi cabutan bertuah pulak. Yaya sangat lah kelakar dok tunggu jugak nombor 6 naik. Hahahaha. Ayat die lebih kurang camni ah, bile nak panggil nombor 6 ni? Hahahaha. Ape-ape tah Yaya. Tapi, alhamdulillah, number 6 naik jugak. Last price pulak tu. Alhamdulillah rezeki Yaya dapat tabung unta.

Lepas dah habis, aku bawak depa pegi ofis aku. Lepak lah diorang sampai ke petang kat ofis aku.




Gambar kat atas ni Yaya dah tak larat nak senyum dah sebab boring kot dok kat ofis Mak Lang. Hahahaa. Tapi, die suka je aku rasa dok kat ofis aku ni sebab ramai yang melayan die.

No comments: